Helgerud Gård

Helgerud Gård "den lokale bonden"

Familiebruket Helgerud Gård finner du i Lier. Det er en allsidig drevet gård. Vi har ammekuer av rasen Charolais, vi dyrker korn og har "inn på tunet" tilbud både for skole og barnehage.

Vi selger kortreist kvalitetskjøtt av typen Charolais. Våre storfe beiter fritt i kulturlandskapet i nærområdet til gården. Kalvene går sammen med mora og får melk til ca 8.måneders alder. Dette gir kjøttet en særegen smak av svært god kvalitet.

Vi selger kvalitetskjøtt av både kalv og kvige. Vi lover deg en unik smaksopplevelse !


PRODUKTER

KJØTTKASSE a 10 kg: Inneholder ulike biffer, stek, gryte- og bankekjøtt, samt 4kg kjøttdeig.


Ulike stykningsdeler: Biffer som egner seg til steking/grill; indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbrad, flatbiff, biffstrimler. Kjøtt som egner seg best til koking / langtidssteking. Grytekjøtt, bankekjøtt, flatbiff, Occo bucco, stek. Vi har også i perioder kraftbein. Størrelse på stykningsdelene kan variere, vi finner en som passer ditt behov. Alle stykningsdeler er ferdig mørnet, og selges hovedsakelig som frossen vare. Har du spesielle ønsker, ta gjerne kontakt.


Kjøttdeigen vår er uten tilsetninger av hverken salt eller vann, pakker a 500 gram. Passer til alt fra taco til dine egne hjemmelagde burgere.


Våre smakfulle og populære hamburgere passer til alle aldersgrupper. De er ferdig stekt, kjappe å tine opp og er like gode om du spiser de i hamburgerbrød med god salat, eller på brødskiva. Pakker med 4 eller 6 hamburgere.


Lik gjerne vår Facebook-side Helgerud Gård "Den lokale bonden" for å følge drifta på gården.


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL HELGERUD GÅRD

Hva med å kombinere et besøk til Helgerud Gård med en kjøretur gjennom den grønne Lierdalen? Enten du kommer fra Drammen, Hønefoss, Oslo eller Hurumhalvøya vil du oppleve det hyggelige kulturlandskapet Lier er kjent for.

Helgerud Gård

"den lokale bonden"


Salgsteder for Helgerud Gård

Vårt kvalitetskjøtt selges kun lokalt. Salg direkte fra gården: ta kontakt via facebooksiden vår eller ring. Salg via REKO-ringen Drammen annenhver onsdag, sesongutsalg hos Grøntbua og lokale marked i Lier; Lierdagene, Eplefestivalen og Julemarkedet på Bygdetunet. Kjøttet på karbonadesmørbrødet hos Marihøna kommer også fra Helgerud Gård. 


Her finner du oss

HELGERUD GÅRD, Bergflødtveien 37, 3404 Lier

TELEFON: 419 00 504

E-POST: torillhelgerud@hotmail.com

FØLG OSS på facebook: Helgerud Gård "den lokale bonden"

VEIBESKRIVELSE til Helgerud Gård, Lier

Del denne siden på facebook

Har du flere venner og kjente du vet liker kortreist kvalitetskjøtt av storfe, - er det hyggelig om du deler denne siden på facebook.

Klikk på linken under, - takk skal du ha!

KONTAKT FOR REN SMAK:

Styreleder: Kirsten Ravnsborg Justad

e-post: kirsten@gilhusgard.no

Telefon 906 65 279

REN SMAK ble offisielt lansert 20. august 2019 på Gilhus Gård i Lier. 

Les om lanseringen her ....


ER DU PRODUSENT AV GÅRDSPRODUKTER  eller har en gårdsbutikk i Lier, Røyken eller Hurum? 

Les mer om medlemskap i REN SMAK

via knappen under:

LIK ELLER FØLG OSS PÅ FACEBOOK

- og vi blir glad for Likes, delinger og kommentarer på våre poster :-)

REN SMAK 2019 © All Rights Reserved