Buttedal gård

Selvplukk - åpningstider på Buttedal

SESONGÅPNING: vanligvis fra medio august


SESONGAVSLUTNING: vanligvis til slutten av september


ÅPNINGSTIDER: Lørdager og søndager i høysesongen fra kl. 10 - 17. Det kan være kortere åpningstid på slutten av sesongen, følg med på facebooksiden vår: Selvplukk av epler og plommer eller nettsiden vår for eksakte åpningstider og når det er sesongstart for de  ulike  sorter epler og plommer.

 

Her finner du oss

BUTTEDAL GÅRD, Buttedalveien 3, 3406 Tranby

TELEFON: Harald Buttedahl 977 44 291

E-POST: butte@online.no

NETTSTED: www.buttedalgård.no

FØLG OSS på facebook: Selvplukk av epler og plommer

Tips venner om Selvplukk på Buttedal gård

Har du flere venner og kjente du vet vil like å komme på selvplukk og handle i gårdsbutikken i sesongen er det hyggelig om du deler denne siden på facebook.

Klikk på linken under, - takk skal du ha!

Buttedal gård er ett av få steder på Østlandet hvor du fortsatt kan oppleve gleden av å plukke akkurat den frukten du vil ha - rett fra treet. Det er både hyggelig og lønnsomt! Du får helt ferske varer billigere enn i butikken sammen med den hyggelige opplevelsen det er å rusle rundt i frodige frukthager.

Ta gjerne med hele familien og skap minner og en tradisjon som varer! Vi har bord og benker og mange andre fine plasser hvor dere kan sette dere ned og nyte medbrakt mat og drikke, hvis dere vil.


GÅRDSPRODUKTER

I snart 50 år har vi holdt på med selvplukk av epler og plommer.  Dette er høstens store begivenhet for oss på Buttedal gård. Vi har epler og plommer til alle formål – til å spise nå eller lagre en stund, eller kanskje til lage deilig syltetøy?

I gårdsbutikken vår finner du i selvplukksesongen deilig, naturlig eplemost, honning og epler fra lager. I tillegg har vi et utvalg av  sesongens grønnsaker. 


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL BUTTEDAL GÅRD

Kombiner turen til Buttedal gård med et besøk på det trivelige Marihøna Gårdsbakeri i 

nærheten. Det koselige Bygdetunet i Lier er en kort kjøretur unna gården og vel verdt et besøk. For den spreke er Asdøljuvet, Liers "vestlandsdal" en spennende tur. 

Vi er stolte over å kunne vise fram resultatet av årets arbeid. Vi gir god personlig oppfølging, viser vei og svarer på alle spørsmål dere måtte ha om norsk frukt. Emballasje til å plukke i fås kjøpt, eller dere kan ta med hjemmefra det dere vil plukke i.


Buttedal gård, Tranby

KONTAKT FOR REN SMAK:

Styreleder: Kirsten Ravnsborg Justad

e-post: kirsten@gilhusgard.no

Telefon 906 65 279

REN SMAK ble offisielt lansert 20. august 2019 på Gilhus Gård i Lier. 

Les om lanseringen her ....


ER DU PRODUSENT AV GÅRDSPRODUKTER  eller har en gårdsbutikk i Lier, Røyken eller Hurum? 

Les mer om medlemskap i REN SMAK

via knappen under:

LIK ELLER FØLG OSS PÅ FACEBOOK

- og vi blir glad for Likes, delinger og kommentarer på våre poster :-)

REN SMAK 2019 © All Rights Reserved