Bærgården, Sylling

Bærgården, Sylling

Lengst sør i Tyrifjorden, nærmere bestemt i Sylling i Lier, finner du Norges største økologiske bærprodusent – Bærgården AS. Vi har både selvplukk og salg av ferdig høstede bær bortsett fra hyllblomst/svarthyll som kun selges som saft.


VÅRE PRODUKTER

Med dyrkingsjord i særklasse og 100 000 bærbusker produseres solbær, bringebær, hyllblomst, svarthyll, stikkelsbær og rips.

I tillegg til å være en leverandør av friske bær i sesongen, foredler Bærgården sine råvarer og produserer saft og drikke for enhver smak. Hos oss får du rene saft- og drikkeprodukter.  Alle våre safter og drikker er fremstilt av friske kvalitetsbær. I tillegg er den rene råsaften uten konserveringsmiddel og andre kunstige tilsetningsstoffer. Her benyttes kun ekte råvarer!

Bærgårdens safter er rike på vitaminer og alle former for antioksidanter, den blir laget direkte fra bærene (ikke via konsentrat), og det benyttes ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i produksjonen. Vår saft er som bær å regne – både når det gjelder smak og kvalitet!


OPPLEVELSER PÅ VEIEN TIL BÆRGÅRDEN

Kombiner en tur til Bærgården i sesongen, med hyggelig opplevelser i nærområdet: Svangstrand er et flott friområde/badeplass, har badeflåte, grillplass og sandvolley-ballbane.  Asdøljuvet er en spennende, liten vestlandsdal i Lier og ender opp i idylliske Asdøltjern. Madam Tveten har søndagsåpen kafé i sommersesongen. Med sykkel kan du og familien få en koselig tur langs Baneveien; Liers gamle nedlagte jernbanespor til Sylling.

Sesong og åpningstider på Bærgården

SESONGÅPNING: selvplukk og ferdig høstede bær ca. 10. juli

SESONGAVSLUTNING: slutten av august

- Følg med på facebooksiden vår for nøyaktige datoer.


Her finner du oss

BÆRGÅRDEN: Bakkerudveien 3, 3410 Sylling

TELEFON: 917 96 096

E-POST: post@enger.no

NETTSTED: www.enger.no

FØLG OSS på facebook: Bærgården

VEIBESKRIVELSE til Bærgården

Dette skjer på Bærgården

Ønsker du å bestille bærkasser eller handle i vår gårdsbutikk? Motta informasjon om sesongstart, priser, vareutvalg etc. Send mail-adressen din ved å klikke på linken under. Du kan bestille våre safter hele året fra vår nettbutikk.

I sesongen også kasser med bær.

Del gjerne denne siden på facebook

KONTAKT FOR REN SMAK:

Styreleder: Kirsten Ravnsborg Justad

e-post: kirsten@gilhusgard.no

Telefon 906 65 279

REN SMAK ble offisielt lansert 20. august 2019 på Gilhus Gård i Lier. 

Les om lanseringen her ....


ER DU PRODUSENT AV GÅRDSPRODUKTER  eller har en gårdsbutikk i Lier, Røyken eller Hurum? 

Les mer om medlemskap i REN SMAK

via knappen under:

LIK ELLER FØLG OSS PÅ FACEBOOK

- og vi blir glad for Likes, delinger og kommentarer på våre poster :-)

REN SMAK 2019 © All Rights Reserved